Gilla oss på facebook!

Om oss

Nora, i hjärtat av Bergslagen

Praktiken Mun iForm ligger centralt belägen i Nora, på Borgmästargatan 2 C, bara ett stenkast ifrån torget och Nora sjön. Nora är en gammal gruvort och en av Sveriges bäst bevarade trästäder med byggnader huvudsakligen från 1700- och 1800- talet som fortfarande idag används för butiker, bostäder. Kullerstensgatorna, de tidstypiska gårdarna, de gammeldags affärsskyltarna och massor av små detaljer förstärker stadens karaktär.

Hällefors, vacker natur med många sjöar

Mun iForm driver sedan 5 år en mindre och mysig klinik i centrala Hällefors. Kliniken är belägen på Schillingvägen 9, bakom Coop. Hällefors består av en rik natur och många sjöar. En händelserik kommun med Bergslagsrally, Snöskovandring och Vintersafari på vintern och Nostalgidagar, kanotturer och marknader på sommaren, bara för att nämna ett fåtal aktiviteter. 

Vilka är vi?

Jag, Maria Nordfeldt, är vd och ägare av Mun iForm sedan starten för  över 10 är sedan. Jag är legitimerad tandhygienist och har sedan 1999 arbetat som tandhygienist. Jag har dessutom utbildning och erfarenhet av tandvårdsrädda patienter och deras behandling. 

Vårt team består idag av 3 tandläkare, 4 tandhygienister och 2 tandsköterskor. Vi är ett härligt gäng. 

När du ringer oss svarar vår receptionist Ann-Charlotte i telefon. Ann-Charlotte har varit anställd hos oss ett flertal år och har kontroll på det mesta. Undrar du över nåt, bara fråga. 

Praktiken är ansluten till Försäkringskassan och vi är dessutom medlem i Sveriges Tandhygienistförening. 

Tandvårdsprodukter till salu

Ett bra utbud av tandvårdsprodukter så som tandborstar, tandkräm, tandstickor, mellanrumsborstar och dylikt säljs också på klinikerna. För mer detaljerad lista angående vilka produkter vi har till försäljning, se "Priser" till vänster. Vi har än ingen webbshop men vill du handla av oss bara ring eller maila så skickar vi varorna per post, endast porto tillkommer på angivna priser.